Ons proces

Sennasearch staat klaar als jouw doeltreffende partner op het gebied van recruitment. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat essentieel is voor het succes van de organisatie.

Met onze uitgebreide dienstverlening nemen wij het volledige proces voor onze rekening, van opdrachtbespreking tot wekelijkse voortgangsrapportage. Kernwoorden in ons dienstverleningsproces zijn transparantie, effectiviteit en klanttevredenheid. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we ons toegewijd aan het leveren van kwalitatieve recruitment diensten, waaronder werving & selectie, continue sourcing, interim recruitment en jobmarketing.

Hieronder beschrijven we onze kernprincipes die onze werkwijze typeren.

01

Kennismaking

Onze samenwerking begint met een grondige bespreking van de opdracht en specifieke wensen. We willen jouw organisatie en de vacature volledig begrijpen om een op maat gemaakte aanpak te kunnen bieden.

02

Het contract

Na het vaststellen van de opdracht, toetsen wij de haalbaarheid en verstrekken we advies over de optimale (arbeids)voorwaarden om aantrekkelijk te zijn voor topkandidaten.

03

Inzet jobmarketing

Ons team van experts zorgt voor een SEO-proof vacaturetekst en strategische inzet van jobmarketing. Op deze manier brengen we de vacature onder de aandacht bij de juiste doelgroepen.

04

Search & selectie

Wij starten een grondig search proces en selectieprocedure om kandidaten te identificeren die perfect passen bij jouw organisatie en de gestelde eisen.

05

Introductie kandidaten

Geschikte kandidaten worden voorgesteld, waarbij we een uitgebreid profiel en motivatie delen om te ondersteunen bij de beste keuze.

06

Procesmanagement

Wij beheren het gehele proces inclusief interviews en arbeidsvoorwaardengesprekken om een vlotte voortgang te waarborgen.

07

Wekelijkse rapportage

Transparantie is essentieel. Daarom voorzien we wekelijks een gedetailleerde rapportage over de voortgang, zowel in documentvorm als via calls. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent.

Meer weten?

Download hier de brochure, waarin ons volledige werkproces wordt toegelicht, of neem contact met ons op.