Interim

Recruitment

De vraag naar interim recruitment groeit explosief. Hoewel opdrachtgevers operationele versterking zoeken, merken we op dat interim recruiters soms te veel tijd besteden aan procesbeheersing. Om deze uitdaging aan te pakken, moedigen we bij Sennasearch aan om operationele processen te optimaliseren en efficiënter gebruik te maken van technologische hulpmiddelen. We geloven in een strategische benadering van recruitment, waarbij de focus ligt op het aantrekken van de juiste kandidaten en het vormgeven van succesvolle recruitment strategieën. Samen kunnen we de groeiende vraag naar interim recruitment effectief aanpakken, en een waardevolle samenwerkingen tussen opdrachtgevers en interim recruiters tot stand brengen.

Breng verandering

Sennasearch brengt verandering: wij verhogen de instroom van geschikte kandidaten met sourcing en jobmarketing, en vullen snel openstaande posities met gemiddeld 32 uur sourcing en 8 uur selectiegesprekken per week.

Als je een tijdelijke output boost zoekt, zijn wij de juiste keuze. Wij leveren snel, doeltreffend en remote, maar we zijn geen procesmanagers.