Werving & Selectie

Strategie

Ons succes in werving en selectie komt voort uit hechte partnerschappen met opdrachtgevers. In plaats van een leverancier zijn we een samenwerkingspartner, waarbij we volledige informatie delen, commitment uitspreken en gezamenlijke middelen inzetten.

Concreet betekent dit werken uit naam van de opdrachtgever, vermijden van anonieme profielen, gebruik van social media, levering van rijke sourcing input, strenge selectie, heldere rapportages en wekelijkse besprekingen voor procesoptimalisatie

Proces

Samen met de opdrachtgever duiken we diep in de opdracht en bespreken we alle wensen. We controleren de haalbaarheid en geven slim advies over arbeidsvoorwaarden. Daarna gaan we aan de slag met een SEO-proof vacaturetekst en slimme jobmarketing. De zoektocht en selectie van kandidaten beginnen. Zodra we geschikte kandidaten vinden, introduceren we ze bij de opdrachtgever.

Wij managen het hele proces, van de eerste benadering tot arbeidsvoorwaardengesprekken. En om je op de hoogte te houden, sturen we wekelijks rapportages via documenten en calls. Kortom, we zorgen voor een vlotte en effectieve werving ervaring.